Online Ön Randevu

Aşağıdaki formu doldurarak online ön randevu alabilirsiniz.

RANDEVU
AL

Ghizlane Blog | Ortodontik Tedavinin Başarısı Neye Bağlıdır?
15 Ocak 2021 , Cuma
Ortodontik Tedavinin Başarısı Neye Bağlıdır?

Dişlerin görünüşünü ve işleyişini iyileştirmek adına dişleri düzleştirmeye ve hareket ettirmeye imkan tanıyan ortodontik tedavi, kişinin daha eşit şekilde ısırmasına ve ağız ve çene bölgesindeki gerginliğin azaltılmasına yardımcı olur. Ortodontik tedavi, uzman ortodontistler tarafından yapılan tam muayene neticesinde dişleri incelemeyi, diş röntgenleri çektirmeyi ve dişlerin alçı modellerini almayı içerir.

 

Ortodonti için yeterli kalıcı dişiniz olduğu takdirde, diş hekiminin ve ortodontistin değerlenlendirmesi ile hangi tedavinin uygulanması gerektiği belirlenir. Ortodonti tedavisinin süresi, diş problemlerinin şiddetine bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. 

 

Ortodontik tedavinin başarısı hem ortodontistin yeteneklerine hem de hastanın bu süreçteki işbirliğine bağlıdır. Ortodontist tarafından verilen talimatlara uymanız, ortodonti muayenesi için randevulara zamanında gitmeniz tedavinin başarı ölçütünü etkilemektedir. Özellik çocuk ortodontisinde hastanın en az ebeveynleri kadar istekli ve kararlı olması gerekir. Aksi halde ortodonti tedavisi uzamakta ve başarı sonuçlar için hastalar daha fazla çaba sarfetmektedir.Dolayısıyla ortodonti tedavisinde dişinize yapılan uygulamalar kadar, hastanın tedaviye bağlılığı da başarıda önemli bir etkendir. 

31 Mayıs 2023 , Çarşamba
Eskişehir Şeffaf Plak Tedavisi

Eskişehir şeffaf plak, bozuk diş pozisyonlarının, ideal pozisyonlarına gelmesi için kullanılan ve neredeyse hiç belli olmayan ortodontik tedavi yöntemidir.

DAHA FAZLA
16 Şubat 2023 , Perşembe
Eskişehir Çene Cerrahisi

Çene cerrahisi ile ortodontik tedaviler ile çözülemeyen problemler tedavi edilebilir.

DAHA FAZLA

DAHA FAZLA YÜKLE

Ghizlane Genç Whatsapp